Bergodi, vindecat si gata pentru noul sezon!

Bergodi, vindecat si gata pentru noul sezon!

Tehnicianul in varsta de 55 de ani a fost externat din cadrul Spitalului “Victor Babes” din Craiova si se va alatura echipei in cantonamentul din Austria. Acesta fusese depistat pozitiv cu noul coronavirus in data de 5 august, iar acum este declarat vindecat.  Pe pagina sa de facebook, antrenorul italian a postat un mesaj de multumire catre medicii care l-au tratat:

„Vreau să îmi exprim din inimă recunoștința personalului din spitalul «Victor Babeș» din Craiova, condus de doctorul Mircea Frumosu, care m-a tratat de COVID-19 într-o manieră exemplară! Ați fost excepționali! Va fi una dintre multele experiențe pe care le voi lua cu mine.

Acum mă întorc înapoi la băieții meci, care se pregătesc în Austria, sub comanda staff-ului.  Anul acesta ne-a lipsit puțin, dar împreună sunt sigur că putem încerca din nou și să recâștigăm ceea ce ni s-a luat în ultima zi.

În cele din urmă, vreau să mulțumesc prietenilor, cunoștințelor și familiei, care mi-au oferit sprijin moral. Vă sunt recunoscător tuturor! Vă iubesc!”,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com