Kevin Boli a plecat de la CFR Cluj

Kevin Boli a plecat de la CFR Cluj

Campioana a mai suferit o lovitura dupa plecarile recente ale lui Arlauskis, Tucudean si Cristi Manea. Kevin Boli, fundasul in varsta de 29 de ani, s-a inteles cu Samsunspor si va pleca in Turcia in schimbul sumei de 700.000 de euro. Se pare ca el a renuntat si la cateva salarii restante pe care le mai avea de primit de la CFR, tocmai pentru a-i fi facilitat transferul.

Fundasul cu dubla cetatenie, franceza si ivoriana, a fost de nu mai putin de patru campion in Romania, o data cu Viitorul lui Hagi si de 3 ori consecutiv cu CFR Cluj. In ultimul timp insa, evolutiile sale au lasat cumva de dorit, la partida cu Dinamo Zagreb in urma careia CFR a fost eliminata din preliminariile Ligii Campionilor el fiind cel mai slab jucator de pe teren. El a fost atunci driblat cu usurinta la ambele goluri ale oaspetilor si a si irosit penalty-ul decisiv, trimitand mult peste poarta de la punctul cu var.

In urma acestei plecari, cel mai probabil cuplul de fundasi centrali al campionei va fi format din Andrei Burca si Vinicius.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com