DEBUT IN CADRUL CONCURSULUI NOSTRU, AFLA CUM TE-AI DESCURCAT!

DEBUT IN CADRUL CONCURSULUI NOSTRU, AFLA CUM TE-AI DESCURCAT!

Odata cu etapa desfasurata in weekendul trecut a demarat si concursul nostru de pronosticuri, la finalul caruia va fi acordat un super telefon mobil Huawei P40 Pro. Rezultatele complete ale etapei au fost urmatoarele:

1. FC Arges – UTA   X si scor corect 1-1 
  2. Dinamo – FC Botosani   X si scor corect 1-1
  3. Academica Clinceni –  Chindia   X si scor corect 0-0
  4. Poli Iasi – Gaz Metan   2 si scor corect 1-4
  5. FC Voluntari – FCSB   1 si scor corect 2-1  

6. Astra – Sepsi   X si scor corect 2-2
  7. CFR Cluj – Hermannsdadt   1 si scor corect 1-0
  8. Viitorul – U Craiova   2 si scor corect 1-4.

Surpriza etapei s-a inregistrat la Voluntari, de unde FCSB a plecat invinsa dupa un inceput perfect de campionat. In rest rezultate oarecum previzibile, putand suprinde doar proportiile scorului din intalnirile Poli Iasi -Gaz Metan si Viitorul – Craiova.  CFR Cluj s-a impus la limita, 1-0 in partida cu Hermannsdadt, scorul cel mai des indicat si de catre participantii in cadrul concursului nostru.   Lista cu cei care s-au descurcat cel mai bine in etapa de debut a concursului o gasiti in sectiunea CLASAMENT !
  Nu uita, inca ai timp sa te inscrii in concurs! La finalul turului de campionat locul 1 in cadrul clasamentului va fi recompensat cu un super telefon Huawei P40 Pro, in timp ce ocupantul pozitiei secunde va primi un echipament complet al formatiei favorite din liga 1! Si acesta este doar inceputul, din returul acestei editii de campionat valoarea premiilor urmand sa creasca!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com