Derby decis de arbitri

Derby decis de arbitri

FCSB a castigat cu 3-2 derby-ul cu marea rivala, Dinamo, insa golul decisiv al gazdelor a fost marcat dintr-un penalty inexistent dictat de centralul Radu Petrescu la semnalizarea arbitrului asistent. La acea faza, dinamovistul Isma Lopez a fost si eliminat de pe teren.

Pe Arena Nationala am avut parte de o prima repriza deosebit de spectaculoasa, care a adus patru goluri si numeroase faza de poarta. Scorul a fost deschis de Florin Tanase in minutul 8, dupa o pasa excelenta a lui Dennis Man si majorat de catre Iulian Cristea zece minute mai tarziu, in urma unei faze fixe. Dinamovistii au replicat si pana la pauza au reusit sa restabileasca egalitatea. Mai intai Borja Valle a transformat un penalty obtinut de Alexander Gonzalez in minutul 26, pentru ca Nemec sa faca 2-2 cu trei minute inainte de pauza.

Dinamovistii au continuat sa atace si dupa pauza, iar Deian Sorescu si Juan Camara au ratat ocazii importante, insa momentul decisiv al partidei s-a petrecut in minutul 75. Dennis Man a patruns in careu, fundasul dinamovist Isma Lopez i-a suflat mingea si a deviat-o catre propriul portar, insa asistentul de pe acea parte i-a semnalizat in mod eronat centralului Radu Petrescu ca interventia ar fi fost una neregulamentara. Florin Tanase a transformat cu siguranta, iar dinamovistii, ramasi si in zece in urma acelei faze, nu au mai avut taria de a reveni pe tabela.

In urma acestui rezultat, FCSB urca momentan pana pe pozitia secunda in clasament, in timp ce Dinamo ramane doar cu cinci puncte acumulate si se afla in cea de-a doua parte a clasamentului. Etapa urmatoare este programat un alt derby si meci de foc pentru echipa antrenata de Cosmin Contra, caci in Stefan cel Mare va sosi liderul Universitatea Craiova, lipsita insa de acum de prezenta golgheterului Elvir Koljic, grav accidentat.

Sursa imaginii: DigiSport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com