DEZAMAGITOR!

DEZAMAGITOR!

Cosmin Contra a debutat cu o infrangere pe banca lui Dinamo intr-un meci in care alb-rosii nu au tras un sut pe spatiul portii in timpul celor 90 de minute!

Ultima clasata din sezonul trecut s-a impus cu 1-0 prin golul inscris de Florea in prelungirile primei reprize. Acestia au mai ratat ocazia debutului de campionat prin Yameogo, care singur din 4 metri a trimis mingea cu capul exact pe traiectoria unde se afla Straton. Portarul dinamovist a fost schimbat la pauza, dupa ce a suferit o entorsa.

Cosmin Contra a declarat la finalul meciului ca “se astepta la mai mult de la jucatorii sai de atac, in special de la Deian Sorescu si Fabbrini. Multi jucatori vor disparea si vom aduce altii care sa dea o alta fata echipei. La antrenamentele desfasurate in cele trei zile de cand sunt la echipa jucatorii s-au prezentat bine, nimic nu prevestea evolutia slaba din aceasta seara.”

Pentru dinamovisti pica cum nu se poate mai bine pauza competitionala de doua saptamani datorata meciurilor echipei nationale. Va fi timp pentru ca tehnicianul dinamovistilor sa integreze in cadrul echipei noii sositi, mai ales ca pe terenul lui Dinamo vine in etapa urmatoare FC Botosani, echipa cu punctaj maxim dupa doua runde.

Sursa imaginii: DigiSport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com