Noua fata a lui Dinamo!

Noua fata a lui Dinamo!

Nu au trecut decat doua saptamani de la instalarea noului antrenor Cosmin Contra si deja tehnicianul dinamovist va avea la dispozitie aproape o noua echipa intreaga in meciul de vineri seara cu FC Botosani.

Conducatorii spanioli ai clubului s-au tinut de cuvant si au reusit achizitii importante si numeroase in ultimele zile. Dintre noii sositi in Stefan cel Mare, in capul listei se afla mijlocasul Juan Camara, care are bifate prezente la echipa mare a Barcelonei, alaturi de Messi, Pique sau Suarez. Acesta vine sub forma de imprumut la Dinamo de la echipa poloneza Jagiellonia Białystok, iar daca va convinge sub comanda lui Contra va putea fi achizitionat definitiv vara viitoare in schimbul unei sume apropiate de 500.000 de euro.

Dinamovistii au reusit si repatrierea lui Adam Nemec, care desi a implinit saptamana trecuta varsta de 35 de ani, pare sa nu isi fi pierdut nimic din calitatile de golgheter. Polonezul Janusz Gol a intrat in programul normal al echipei si ar putea fi si el titular vineri seara, dupa ce in etapa trecuta a intrat pe parcurs impotriva Chindiei, in locul accidentatului Achim. Polonezul va castiga in Stefan cel Mare 20.000 de euro lunar.

Alte achizitii notabile reusite de dinamovisti sunt cele ale lui Isma Lopez, jucator crescut la academia lui Athletic Bilbao, si Alexander Gonzalez, jucator cu 48 de selectii in prima reprezentativa a Venezuelei.

Daca in “era Negoita” erau binecunoscute problemele financiare de la echipa si faptul ca existau intarzieri mari in plata unor salarii deja destul de reduse, noii conducatori ai lui Dinamo nu fac deloc economii din acest punct de vedere. Astfel, din cate se pare Dinamo va avea in lot cel mai bine platit jucator din Romania de acum inainte! Este vorba despre un alt spaniol, Borja Valle, care a evoluat in ultimul sezon pentru Deportiva la Coruna si care va castiga in Stefan cel Mare peste 30.000 de euro lunar! El il depaseste astfel in topul salariilor pe Alex Chipciu de la CFR Cluj, jucator care desi castiga peste 20.000 de euro lunar cu tot cu bonusuri, prinde putine minute in trupa lui Dan Petrescu. Borja Valle poate evolua pe orice pozitie ofensiva in cadrul echipei, dar este un jucator care da cel mai bun randament atunci cand este folosit pe flancul stang.

Dupa toate aceste achizitii din ultimele doua saptamani reusite de dinamovisti, vineri seara impotriva lui FC Botosani probabil ca vor mai fi titulari doar Straton, Puljici, Fabbrini si Sorescu dintre jucatorii cu care Dinamo a inceput sezonul.

Sursa imaginii: Eurosport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com