EGALI

EGALI

Dinamo si Hermannstadt au remizat in ultimul meci al etapei de debut din Liga 1, scor 1-1. Meciul s-a disputat pe Arena Nationala si a fost unul deosebit de spectaculos, cu multe faze de poarta, in care cu siguranta s-ar fi putut inscrie mai multe goluri. 

Scorul a fost deschis de Jo Santos in minutul 32, in timp ce pentru dinamovisti a egalat Deian Sorescu, din penaly, in minutul 60 al meciului.  

Tehnicianul gazdelor, Gigi Multescu (68 de ani) s-a aratat multumit de jocul formatiei sale si priveste cu optimism catre urmatoarele meciuri, insa pare tot mai probabila o schimbare la nivelul bancii tehnice a “cainilor”. Tot mai multe surse dau ca foarte aproape venirea lui Cosmin Contra la carma echipei care l-a consacrat, aceasta fiind si varianta preferata inca de la inceput de catre grupul de investitori spanioli care au preluat de curand clubul. 

Multescu ramane insa o persoana extrem de apreciata in cadrul clubului, iar fanii nu vor uita niciodata faptul ca el a fost de acord sa preia echipa spre finalul sezonului trecut, cand situatia la Dinamo nu era deloc una de invidiat si echipa se lupta sa evite retrogradarea. 

„Respect, GIGI MULȚESCU! Dinamo are nevoie de OAMENI! Oameni ca Mulțescu, în stare să accepte să antreze Dinamo, cu riscul de a retrograda. În stare să ne întindă o mână, într-o situație în care toți antrenorii ar fi fugit, pentru a nu-și păta CV-ul. 

Nu poți să nu-l iubești pe omul ăsta! Antrenorii mai tineri au ceva de învățat de la el: să nu mai dea banii pe cele mai scumpe ceasuri, dacă nu au dat mai întâi banii pe cele mai importante cărți. Bate vântul schimbării. Capul sus, Nea Gigi! Schimbări au mai fost și vor mai fi, dar caracterul și întelepciunea unui om ca tine nu se vor schimba niciodată. La fel cum nici noi nu ne vom schimba niciodată.Am susținut tot timpul că rețeta unui club puternic este aceasta: Un acționar majoritar care investește pentru PERFORMANȚĂ și un Proiect Socios PUTERNIC. Nu există nicio concurență între socios și investitor. Dimpotrivă, e vorba de un parteneriat în care ambele componente sunt importante”, au scris fanii dinamovisti pe retelele de socializare.
  Dinamo se va deplasa etapa urmatoare la Targoviste, pentru a da piept cu Chindia, in timp ce Hermannstadt va primi pe teren propriu vizita celor de la Academica Clinceni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com