MISCARI IMPORTANTE DE TRUPE IN LOTUL VICECAMPIONEI

MISCARI IMPORTANTE DE TRUPE IN LOTUL VICECAMPIONEI

Antrenorul Cristiano Bergodi a decis ca nu va conta in noul sezon pe trei dintre jucatorii aflati in prezent la dispozitia sa. Acestia sunt fundasul dreapta Alexandru Matel, 30 de ani, mijlocasul la inchidere Kamer Qaka, 25 de ani si fundasul central Uros Cosic, 27 de ani.
 

La capitolul sosiri, fundasul Paul Papp a semnat un contract valabil 3 ani, in timp ce Marius Constantin  semnat doar pe un an, cu optiune de prelungire pe inca unul la finalul campionatului. De asemenea, oltenii au reusit sa obtina imprumutul lui Alex Tudorie de la echipa ruseasca Arsenal Tula, avand si optiunde cumparare pentru un transfer definitiv. Tudorie are contract cu rusii pana in 2023 si a jucat in sezonul trecut pentru FC Voluntari. Acesta poate fi un concurent serios pentru Elvir Koljic, titularul de drept in atacul alb-albastrilor.
 

Craiovenii efectueaza in prezent un stagiu de pregatire in Austria, unde au fost deplasati urmatorii jucatori:  Mirko Pigliacelli, Andrei Marinescu, Laurențiu Popescu, Stephane Acka, Marius Constantin, Mihai Bălașa, Paul Papp, Vladimir Screciu, Nicușor Bancu, Ionuț Mitran, Ștefan Vlădoiu, Bogdan Vătăjelu, Alexandru Mateiu, Alexandru Cicâldău, Marian Danciu, Dan Nistor, Vasile Constantin, Antoni Ivanov, Cristi Bărbuț, Valentin Mihăilă, Ștefan Baiaram, Andrei Ivan, Elvir Koljic și Alexandru Tudorie.
 

Vicecampioana debuteaza in noua stagiune sambata, 22 august, ora 18:00, pe terenul celor de la Sepsi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com