Romania – Irlanda de Nord 1-1

Romania – Irlanda de Nord 1-1

Nu reusim din nou sa ne impunem in fata nord-irlandezilor, chiar daca am condus cu 1-0, am avut un om in plus mai bine de o repriza si am dominat teritorial tot meciul.

Scorul a fost deschis de George Puscas in minutul 25, apoi pe final de prima repriza a venit eliminarea lui Magennis pentru cumul de cartonase si se parea ca totul merge in favoarea nationalei noastre. Dupa pauza, Puscas, Stanciu si Alibec au irosit ocazii importante, insa in minutul 86 Gavin Whyte a adus egalarea in urma unei devieri a lui Lafferty la o faza fixa. Inaintea acestei faze, Nedelcearu abia fusese introdus pe teren in locul lui Hanca si a parut ca fundasii nostri nu reusisera sa isi ocupe cu exactitate pozitiile defensive, Whyte venind complet nemarcat din linia a doua si marcand nestingherit.

Golul marcat de nord-irlandezi a stricat astfel debutul lui Mirel Radoi pe banca primei reprezentative si urmeaza luni meciul cu Austria, pe stadionul Wörthersee” din Klagenfurt. In primul meci al grupei, Austria s-a impus in Norvegia, scor 2-1, prin reusitele lui Gregoritsch si Sabitzer.

Sursa imaginii: infoziare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com