SE POATE!

SE POATE!

Romania a invins cu 3-2 Austria la Klagenfurt si este lidera in grupa din Liga Natiunilor!

Golurile tricolorilor au fost inscrise de Alibec (4), D.Grigore (51) si Maxim (69), ultimul dupa un lob de generic peste portarul austriac Schlager. Pentru gazde au punctat Baumgartner (17) si Onisiwo (81).

Este primul nume important al Europei invins de nationala tarii noastre dupa mai multi ani, de la acel 1-0 cu Grecia in deplasare din septembrie 2014, cand reusita lui Ciprian Marica ne aducea cele trei puncte.

Selectionerul Mirel Radoi bifeaza astfel primul succes pe banca nationalei mari, dar ce ne incanta cel mai mult dupa aceasta partida este maniera dezinvolta de joc a tricolorilor, jocul de pase si calmul de care au dat dovada multi jucatori in momente importante ale jocului. Singura pierdere o constituie accidentarea lui Ciprian Deac, iesit de pe teren in minutul 40 din cauze unei entorse.

Deocamdata ne putem bucura de pozitia de lider in cadrul grupei, dar pe data de 11 octombrie urmeaza o deplasare de foc in Norvegia, care in aceasta seara si cu un Haaland intr-o forma extraordinara a defilat pe terenul Irlandei de Nord, scor 5-1.

Sursa imaginii: LookSport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com