Antrenorul utist Laszlo Balint i-a prezentat astăzi pe Dragoș Tescan și Denis Rusu, cei mai proaspeți componenți ai echipei roș-albe

Antrenorul utist Laszlo Balint i-a prezentat astăzi pe Dragoș Tescan și Denis Rusu, cei mai proaspeți componenți ai echipei roș-albe

Dragoș Tescan (foto – dreapta imaginii) e născut pe 15 septembrie 1999 la Craiova și a crescut la Școala de Fotbal ”Gică Popescu”. Sezonul trecut a fost adversarul UTA-ei în liga secundă, din postura de echipier al celor de la Turris Oltul Turnu Măgurele. ”A participat la play-off-ul Ligii a II-a, în prima etapă a înscris împotriva noastră, atunci ei s-au bucurat, noi eram triști, iar la finalul play-off-ului era invers. E o oportunitate foarte bună să confirme la un nivel superior. Avem mare încredere în el, depinde doar de el să se stabilizeze la nivelul primului eșalon”, l-a caracterizat Gyuszi Balint pe fotbalistul care se simte excelent în banda dreaptă a liniei de mijloc.

”Sunt foarte fericit că am ajuns la UTA, le mulțumesc tuturor celor care au făcut ca acest lucru să fie posibil. Cred că orice jucător de vârsta mea își dorește să ajungă la nivelul Ligii 1. Sper să îmi pun amprenta în jocul echipei, nu vreau să fiu un simplu pion. Cred că mă voi integra ușor, am găsit un lot cu jucători foarte valoroși, care au experiență la nivelul Ligii 1. Sper să facem o figură frumoasă în acest sezon și să aducem, de ce nu?, primele 3 puncte la Arad chiar în prima etapă”, a transmis Tescan.

”Despre Denis am avut referințe foarte bune de mai multă vreme, chiar am urmărit câteva meciuri ale Șoimilor Lipova. Este evident că are calități peste nivelul Ligii a III-a, sper să aibă tupeu și curaj să joace la nivelul calităților lui și pe prima scenă”, a menționat Balint referitor la Rusu (foto – în stânga). Fotbalistul e născut pe 21 martie 2001 și a făcut junioratul la LPS Bihorul Oradea. Din sezonul 2017-2018 a jucat pentru Șoimii Lipova.  

”Mă bucur că a venit această oportunitate și sper să profit de ea. Mă bucur că domnul antrenor are încredere în mine și sper să nu dezamăgesc. Am doar emoții pozitive, sunt sigur că mă voi adapta cât mai repede. Mi s-a îndeplinit un vis, fiecare fotbalist își dorește să ajungă cât mai sus. Am tupeu în joc, voi munci și mă voi pregăti cât mai bine pentru a mă impune. Mă simt pregătit!”, a anunțat Rusu, al cărui post de bază e cel de mijlocaș stânga.

  De asemenea, UTA l-a readus în efectiv și pe Răzvan Ivan, care sosise la Arad în urmă cu doi ani, iar în ultima perioadă a fost împrumutat la Unirea Alba Iulia – au declarat pe site ul lor official.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com