Regulament concurs

1. Organizatorul concursului este site-ul https://www.superfotbal.ro, iar acesta se va desfasura in conformitate doar cu acest regulament, care este oblingatoriu pentru toti participantii.
 2. Concursul se va desfasura in perioada septembrie 2020 – decembrie 2020, pe durata perioadei de desfasurare a turului Ligii 1 la fotbal. La acest concurs pot participa numai persoanele majore, avand varsta de minim 18 ani impliniti la data inscrierii in concurs. Nu vor avea drept de participare la concurs persoanele care sunt angajate ale organizatorului, angajații oricaror altor entitați implicate direct sau indirect în organizarea și/sau derularea concursurilor, precum și rudele de gradul întâi ale acestora,  In cazul in care se constata o incalcare a acestor prevederi, site-ul https://www.superfotbal.ro isi rezerva dreptul de a retrage premiul castigat atribuit in cadrul concursului.
 3. Un concurent se poate inregistra o singura data in cadrul concursului, folosing o singura adresa de e-mail. Este interzis ca o singura persoana sa completeze in nume propriu mai mult de un formular de concurs.Inscrierea este libera si absolut gratuita si se va face completand formularul de concurs de pe site-ul supefotbal.ro. Fiecare concurent se va inscrie completand numele, o adresa de e-mail si o parola, iar ulterior logarea se va face folosind doar adresa de e-mail si parola. In cazul in care uitati parola, aceasta poate fi recuperata din sectiunea Autentificare –  am uitat parola. Orice încercare de exploatare a eventualelor neregularități în funcționarea corectă a sistemului atrage după sine excluderea din joc a utilizatorului.

 4.Cum se joaca si regulile concursului


  Dupa logare, fiecare concurent va avea la dispozitie un formular de concurs. Acesta va contine toate meciurile din urmatoarea etapa a Ligii 1. Pentru fiecare meci vor exista doua sectiuni separate: pronostic si scor corect. La sectiunea pronostic se va opta pentru alegerea unui “solist” cu privire la rezultatul final al meciului, de tip 1, X sau 2. ATENTIE: acest pronostic trebuie sa vizeze o singura varianta, nefiind permisa alegerea unui pronostic de tip sansa dubla cum ar fi 1X sau X2 etc.  La sectiunea scor corect, fiecare concurent va alege scorul final cu care el crede ca se va termina partida respectiva. Este vorba asadar despre scorul la sfarsit de meci, dupa terminarea celor 90 de minute.  Un concurent poate alege un rezultat corect de tipul 1, X sau 2 care sa fie diferit de cel pe care il alege la varianta scor corect. Astfel, poti juca X la solist, dar alege un scor corect care sa nu indice un rezultat de egalitate.

 5. Timpul avut la dispozitie pentru completarea formularului


  Site-ul va publica meciurile etapei urmatoare in cadrul concursului, iar fiecare concurent va putea completa si trimite formularul cu rezultatele meciurilor pana cel tarziu cu 30 DE MINUTE INAINTEA PRIMULUI MECI AL ETAPEI. Ora limita va fi mereu afisata pe site, pentru a ajuta la acest lucru. Formularele trimise dupa acest termen nu vor fi luate in calcul in cadrul concursului, iar concurentii nu vor fi punctati. 


  6. Clasament si sistem de calcul al punctelor

   Dupa fiecare etapa disputata se va alcatui un clasament, in functie de punctajele realizate de fiecare jucator. Astfel, pentru fiecare rezultat corect de tip 1, X sau 2 se va acorda 1 PUNCT, iar pentru fiecare scor corect ghicit se vor acorda 3 PUNCTE in cadrul concursului. Punctajele vor fi adunate si astfel se va alcatui clasamentul de etapa si clasamentul general al concursului.
 6. Nu vor conta in cadrul concursului meciurile care nu sunt incluse in cadrul formularului, nici cele care vor fi amanate si disputate la o data ulterioara, ori cele care din diverse motive vor fi omologate cu scorul de 3-0 la masa verde. Aceeasi regula va fi valabila si in cazul unui meci care se întrerupe înainte de minutul 74 și nu se rejoacă în maximum 24 de ore.

  7. PREMII


  Concursul se desfasoara incepand cu etapa a treia a ligii 1 si pana la finalizarea turului de campionat, adica dupa etapa cu numarul 15, care este planificata pe 19 decembrie.  La finalul acestei perioade, castigatorul clasamentului general va fi recompensat cu un supertelefon Huawei P40 Pro,in valoare aproximativa de 1000 e euro, in timp ce ocupantul locului secund va primi un echipament complet al formatiei favorite din Liga 1.  Valoarea premiilor nu va putea fi echivalata in bani, iar premiile nu pot fi inlocuite. Costurile de livrare, transport, curierat si orice alte cheltuieli necesare pentru ca premiile sa ajunga cu bine in posesia castigatorilor sunt suportate in intregime de catre site-ul nostru.


  8. Date personale si de contact

  Participarea la acest concurs, urmată de primirea unui premiu, implică acordul câștigătoarei/câștigătorului ca numele, localitatea și județul de domiciliu, fotografia, imaginea și materialele filmate să poată fi publicate și folosite de către organizator cu titlu gratuit, fără alte obligații sau plăți din partea organizatorului, în materiale publicitare și pe orice fel de suport mediatic (presa, TV, audio, foto, video, materiale promotionale, panotaj, internet).


  9. Protectia datelor cu caracter personal

  Prin participarea la acest concurs si accesarea site-ului www.superfotbal.ro participantii isi exprima consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate sau cuprinse in formular, sa intre in baza de date a Organizatorului, a partenerilor contractuali ai Organizatorului, pentru a fi prelucrate si utilizate in orice activitati si scopuri legate de furnizare de bunuri si servicii, marketing, publicitate si marketing direct.

  Organizatorul garanteaza drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, prin inregistrarea notificarii avind ca scop reclama, marketing si publicitate in registrul de evidenta a datelor cu caracter personal sub numarul 5066. Prin participarea la concurs cistigatorii isi dau acceptul expres pentru expedierea datelor cu caracter personal (nume, prenume, adresa, adresa e-mail, cont bancar). Prin participarea la concurs cistigatorii isi dau acordul expres ca numele, prenumele si imaginea (fotografia) acestora sa fie facute publice si sa fie folosite de catre organizator in scopuri publicitare pe suport audio, video si in ziar. Informatiile furnizate de catre participantii-cistigatori vor fi folosite de catre organizator pentru validarea, acordarea premiilor si in scopuri de reclama, jurnalism, marketing si publicitate de organizatorii concursului. Refuzul cistigatorilor de a furniza datele personale determina neacordarea cistigurilor.

  Organizatorul se obliga sa nu difuzeze datele cu caracter personal catre terti cu exceptia societatilor implicate in derularea campaniei de fata.

  Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

  Dreptul de acces la date – Orice persoana vizata are dreptul, prin cerere scrisa, datata si semnata, transmisa operatorului exclusiv, cel putin o data pe an, de a obtine de la organizator confirmarea Daca datele sint prelucrate sau nu, informatii referitoare la scopul prelucrarii.

  Dreptul de interventie asupra datelor – Orice persoana vizata are dreptul, la cerere si in mod gratuit, la rectificarea, blocarea, stergerea, transformarea informatiilor in date anonime fata de terti carora le-au fost dezvaluite datele.  Dreptul de opozitie – Orice persoana vizata are dreptul, la cerere si in mod gratuit, de a se opune din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele ce o vizeaza sa fie prelucrate in scop de reclama, marketing si publicitate. Dreptul de a se adresa justitiei – Orice persoana vizata care a suferit un prejudiciu ca urmare a unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuata ilegal, se poate adresa instantei competente pentru repararea acestuia.


  10. Raspunderea Organizatorului concursului

  Organizatorul nu este responsabil pentru materiale ce fac obiectul inscrierilor si care sunt ilizibile, pierdute, intarziate, deteriorate, distruse, neconforme, incomplete, neinteligibile, nelivrate, expediate gresit sau furate, pentru retele de Internet cu semnal necorespunzator, trunchiat, intrerupt sau indisponibil, pentru transmisii satelit, retele de telefonie, stalpi GSM sau echipamente (inclusiv hands free), sisteme online de computere, echipamente pentru computer, software, virusi, servere sau furnizori de internet, sau alt fel de conexiune sau posibilitate de acces la informatie care pot afecta inscrierea la Concurs; pentru accesul neautorizat la inscrieri sau modificarea acestora; sau pentru comunicarea defectuoasa, defectiunile computerului sau pentru transmiterea eronata sau intarziata, defectiuni de hardware si/ sau software ale computerului, esuari sau dificultati in accesarea si transmiterea informatiilor, sau pentru orice alt fel de eroare, fie ea umana, tehnica sau mecanica, electronica sau de retea, inclusiv cele ce pot aparea in cadrul aplicatiei.

  Organizatorul nu vor fi responsabil pentru: (a) informatii incomplete sau inexacte, fie ca acestea au fost cauzate de utilizatori, dispozitive wireless sau de echipamente sau programe asociate cu Concursul sau utilizate de aceasta, de greseli tehnice ori umane care pot interveni in procesul de inscriere; (b) furtul, distrugerea sau accesul neautorizat la inscrieri sau modificarea acestora; (c) probleme de ordin tehnic sau defectiuni ale liniilor telefonice sau ale sistemelor online pentru computere, servere sau furnizori ai serviciilor de internet, echipamente, computere, software, virusi sau bug-uri; (d) esuarea in primirea unui mesaj de catre sau din partea Organizatorului din motive precum traficul limitat sau traficul de internet aglomerat sau din cauza undelor wireless supraincarcate sau a oricarei aglomerari de fluxuri pentru orice site web; (e) deteriorarea sistemelor sau echipamentelor participantilor sau ale altor persoane, rezultata din participarea la Concurs.  Prezentul regulament poate fi completat si modificat unilateral, in mod justificat, de catre organizator si va intra in vigoare numai dupa publicarea pe site-ul https://www.superfotbal.ro . Orice modificare a regulamentului nu va afecta concursurile din lunile anterioare celei in care este publicata. 3. Impozite si taxe: Conform art. 77 alin. (1) din Codul Fiscal, veniturile sub forma de premii se impun, prin retinerea la sursa, cu o cota de 16% aplicata asupra venitului net realizat din fiecare premiu. Venitul net este definit, conform art. 76 din Codul Fiscal, ca fiind diferenta dintre venitul din premii si suma reprezentand venit neimpozabil. Conform aceluiasi art. 77 alin (4) din Codul Fiscal, nu sunt impozabile veniturile obtinute din premii, in bani si/sau in natura, sub valoarea sumei neimpozabile stabilita in suma de 600 lei, realizate de contribuabil pentru fiecare premiu castigat. Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu premiile, dupa intrarea acestora in proprietatea participantilor-castigatori cad in sarcina exclusiva a castigatorilor.
 

11. FORTA MAJORA

Forta majora se defineste in intelesul prezentului regulament prin orice eveniment absolui imposibil de prevazut la data startului concursului, cum ar fi calamitati naturale, cutremure, razboi, inundatii, greve generale etc. care pot face imposibila continuarea prezentului concurs. In cazul acestor evenimente nedorite si foarte putin probabile, concursul poate fi oprit daca nu mai e posibila continuarea lui, prin decizia organizatorului, insa nu inainte de a anunta participantii.
 

12. Alte prevederi

  Organizatorul concursului isi rezerva dreptul de a interveni in orice fel, in orice moment in derularea concursului, urmind ca aceste modificari sa faca obiectul unui act aditional la regulament si sa fie publicate pe www.superfotbal.ro in modulul dedicat concursului.

  Regulamentul de desfasurare a concursului va fi publicat pe www.superfotbal.ro in cadrul modulului dedicat concursului si este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant la sediul organizatorului, in urma unei cereri scrise.  Eventualele reclamatii, intrebari sau orice nelamuriri legate de concurs pot fi adresate in scris organizatorului pe adresa de email publicata pe site si veti primi un raspuns in cel mai scurt timp posibil.  Reclamatiile ulterioare termenelor prevazute de Regulament nu vor fi luate in considerare. Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.
   Mult succes tuturor!

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com